Adli Tıp'tan gelecek haber bekleniyordu! Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu

Avrupa Yakası başta olmak üzere birçok dizi ve film projesinde yer alan oyuncu Vural Çelik 17 Ekim 2024 Perşembe günü evinde ölü bulunmuştu. Cansız bedeni Adli Tıp'a kaldırılan usta oyuncunun ölüm nedeni belli oldu. Yapılan inceleme sonucunda kalp krizi olarak tespit edildi.

Avrupa Yakası dizinde canlandırdığı Kubilay karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik 17 Ekim 2024 Perşembe tarihinde hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncunun vefat nedeni merak konusu olmuştu. Cansız bedeni Adli Tıp'a kaldırılan usta oyuncuya ilişkin açıklama yapıldı. Vural Çelik'in ölüm nedeni yapılan inceleme sonucunda belli oldu.

Avrupa Yakası yakasında canlandırdığı Kubilay ve Gülenay karakterleri ile hafızalara kazınan efsane oyuncu Vural Çelik, 17 Eylül 2024 Perşembe günü hayatını kaybetti. Evinde ölü bulunan Çelik'e dair yeni bir gelişme yaşandı.

VURAL ÇELİK'İN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Çelik'in menajeri Rasim Özcan yaptığı açıklamada ölüm nedenini bilmediğini ifade ederek "Şeker, kalp tansiyon hepsi var" demişti. Cansız bedeni Adli Tıp'a kaldırılan usta oyuncunun ölüm nedeni belli oldu.

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in ölüm nedeni yapılan inceleme sonucunda kalp krizi olarak tespit edildi.

BİROL GÜVEN, VURAL ÇELİK'İN CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Birol Güven sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Vural Çelik'in cenaze töreninin kesinleştiğini duyurmuştu.

Ünlü isim şu ifadelere yer vermişti:

"Vural Çelik'in cenaze detayları kesinleşti. Yarın (19 Ekim) Cumartesi günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra, Kilyos Mezarlığı'nda defnedilecektir."



NE OLMUŞTU?

Dün Üsküdar'daki evinde ölü bulunan oyuncu Vural Çelik'in cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yapan menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan, "Şeker vardı tansiyon vardı kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor." demişti.

Çelik'in çeşitli rahatsızlıkları olduğunu aktaran Özcan, "Şeker vardı tansiyon vardı kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Eve geldikten sonra Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor.Olay böyle. Bir gün cevap vermeyince telefonlara adli mercilere başvurduk; polis kapıyı açtı. Ölmüş olarak bulduk. Ulaşamayınca gerekli işlemi yaptım. Polis girdikten sonra kendisine baktım. Kesin ölüm nedenini Adli Tıp söyleyecek. Zaten kalp hastalığı vardı. Halkın içinden bir insandı, sevilen bir insandı. Sokağa çıktığı zaman yakın zamanda bir rol almamasına rağmen insanların ona gösterdiği sevgi onu tek mutlu eden şeydi zaten son zamanlarda. Kalp krizi gibi gözüküyor ama o neticede bir tahmin. Adli Tıp az sonra tam cevabı verecek" diye konuşmuştu.

GÜLSE BİRSEL'E 'VURAL ÇELİK' TEPKİSİ!

"Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz. Vural Çelik" cümlesini yazan Gülse Birsel'in bu paylaşımına dair sosyal medyada birçok yorum yapılmıştı. Sosyal medya kullanıcıları "Hikayeden paylaştığınız o kadar samimiyetsiz ki Gülse Hanım. Şu anda bu yazıyı okuyacağınızı biliyorum, hiç de umurunuzda değil" ve "Sırf linç patlaması olmasın diye post bile atmadınız ama bakın buraya yorumlar yağdı. Yazıklar olsun" diyerek tepki göstermişlerdi.



ÜNLÜLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI!

Vural Çelik'in ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu. İşte ünlü isimlerin yaptığı başsağlığı paylaşımları:

GÜLSE BİRSEL:

"Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz..."

REHA ÖZCAN:

"Sabır diliyorum... Çok üzgünüm..."

SEREN FOSFOROĞLU:

"Ahh çok üzüldüm"

RENAN BİLEK:

"Ah yaaaa.. Başımız sağ olsun usta ya..."

Sonraki Haber