AFAD duyurdu! Ege Denizi'nde peş peşe deprem

Ege Denizi'nde peş peşe deprem meydana geldi. Depremlerin büyüklükleri ise 4 ve 4,5 olarak açıklandı. İşte detaylar...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ege Denizi peş peşe sallandı.

Saat 05.16 sularında 4 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Saat 05.21'de de merkez üssü yine Ege Denizi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

3. KEZ SALLANDI

Saat 05.28 sularında 3. bir depremin yaşandığı bildirildi. Depremin büyüklüğü 3.5 olarak duyurulurken, derinliği de 7 kilometre olarak açıklandı.

4 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA

AFAD'dan alınan verilere göre Ege Denizi'nde saat 09.55'te 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin derinliği 7 km olarak ölçüldü.

Sonraki Haber