Afra Saraçoğlu ile birbirlerini takipten çıkarmışlardı! Mert Ramazan Demir'den ayrılık iddialarına ilk kez cevap geldi! Tv100 Magazin Hattı'na konuştu

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda başrol oynayan iki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak sosyal medya hesabından birbirlerini takipten çıkartan ikili, ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti. tv100 Magazin Hattı'na açıklamalarda bulunan Mert Ramazan Demir'den ayrılık iddialarına ilk kez cevap geldi.

This browser does not support the video element.

Yer aldıkları Yalı Çapkını dizisi sezon finali yapar yapmaz İspanya'ya tatile çıkan genç aşıklardan son olarak kötü haber gelmişti.

'Yalı Çapkını' dizisinde başlayan aşkları ile gündemden düşmeyen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun ayrılık haberi hayranlarını üzmüştü.

Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir son olarak sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bırakmış, bu hamle sonrası çiftin ayrıldığı iddia edilmişti. İkiliden ayrılık açıklamaları ise henüz gelmemişti. 

KEYİFLİ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

tv100 Magazin Hattı'ndan Doğukan Rişvan'ın özel haberine göre; Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla birlikte bir kafede sohbet eden sempatik oyuncunun keyifli hali dikkat çekti. 

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA GELDİ

Mekan çıkışı basın mensuplarımızın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncudan dikkat çeken açıklamalar geldi. Başrol oynadığı Tamir Adam filmiyle ilgili soruları yanıtlayan Demir, "Set güzel devam ediyor. Güzel bir film olacak inşallah" dedi. 

AYRILIĞI İLK KEZ DOĞRULADI

Afra Saraçoğlu ile ayrılık iddialarına karşı bu zamana kadar sessizliğini koruyan Mert Ramazan Demir'den ilk açıklama geldi. Ünlü oyuncu, "Her şey gördüğünüz, bildiğiniz gibi" ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir ilk kez ayrılığı doğruladı. 

Sonraki Haber