Al Shabab - Al Nassr maçı nefes kesti! Ronaldo golü attı, Vitor Pereira üzüldü

Suudi Arabistan Pro Lig 7. hafta maçında Al Shabab- Al Nassr takımları karşılaştı. Normal süresi 1-1 sona eren maçı Al-Nassr 2-1 kazanırken müsabakanın son anları büyük heyecana sahne oldu.

Suudi Arabistan Pro Lig 7. hafta maçında Al Shabab ile Al Nassr karşı karşıya geldiği maç nefes kesti. Al Nassr 69. dakikada Laporte'un golüyle müsabakada 1-0 öne geçti. Ancak Al-Nassr 90. dakikada Ali Al Hassan'ın kendi kalesine gol atınca skor 1-1 oldu ve müsabaka uzatmalara taşındı.

RONALDO PENALTIDA HATA YAPMADI

Uzatmada Al Nassr galibiyet golü için uzatma dakikalarında rakip kaleye yüklenmeye başladı. Ve 90+4.dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, topu ağlarla buluşturdu ve skor 2-1 oldu.

AL SHABAB PENALTIYI KAÇIRDI

Beraberlik golü için yüklenen Al Shabab 90+12.dakikada VAR incelemesi sonucu penaltı kazandı.  Penaltıya sebebiyet veren Simakan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Abderazak Hamdallah topun başına geçti ve topu direğe nişanladı.

Uzatma dakikaları nefes kesen maçın ardından Cristiano Ronaldo büyük sevinç yaşarken ligde üst üste ikinci maçını kaybeden Vitor Pereira ve Al Shabablı futbolcular ise büyük üzüntü içinde kaldı.

Sonraki Haber