Antalya'da 48 kilo keçi etini doğada avlayıp teker teker paketlemişti. Ekiplerin yaptığı araştırma korkunç gerçeği ortaya çıkardı
Antalya'da yaban hayvanlarını yasa dışı olarak avlayan şahsın, evine düzenlenen operasyonda buzdolabı ve derin dondurucuda bulunan etler şüphe uyandırdı. Ekipler, evde teker teker paketlenmiş halde buldukları 48 kilogram işlenmiş ve işlenmemiş eti DNA analizine gönderdi, ekiplerin yaptığı araştırma korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Etlerin hepsinin nesli tükenmekte olan yaban keçisi ve kızıl geyiğe ait olduğu öğrenildi.
Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, koruma altındaki yaban hayvanlarının yasa dışı avlanması ve ticaretinin yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.