Antalya'da 8 aydır ailesi haber alamıyordu! 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit'in kaybolduğu bölgeden kemik parçaları bulundu!

Antalya’nın Serik ilçesinde 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit'e bir süredir ulaşılamıyordu. 8 aydır kayıp olan Babayiğit'e ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları, ağaçların altında bulundu. Babayiğit'in, cinayet şüphesiyle Batman'da tutuklu bulunan dini nikahla yaşadığı 25 yaşındaki Mehmet Basık'ın yer göstermesi sonucu bulunan kemik parçaları, otopsiye gönderildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit, 2022'de Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık ile sosyal medyadan tanıştı ve bir süre sonra haber alınamadı. O dönem Nihal Babayiğit'i arayan babası Vedat Babayiğit ile bir süredir ayrı yaşadığı 43 yaşındaki eşi Derya Yılmaz, kaybolduktan yaklaşık 2 ay sonra kızlarının Mehmet Basık ile Batman'da dini nikahla yaşamaya başladığını öğrendi. 2023'te 1 çocuk dünyaya getiren Nihal Babayiğit ile Mehmet Basık arasında anlaşmazlık çıktı. Babayiğit, doğumdan 15 gün sonra bebeğini Batman'da bırakıp, Serik'teki ailesinin yanına döndü.