Antalya'da Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı dikkat

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Antalya ilimiz ve ilçeleri Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı'da beklenen hava durumu hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Şen, Antalya ilimiz ve ilçeleri Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı'da beklenen hava durumu hakkında vatandaşlara önemli bilgi aktardı.

Antalya görece diğer illerimize oranla daha sakin bir hava durumu yaşayacak. Ancak vatandaşlarımızın yine de durumdan haberi olması gerekiyor. 

Şen, "Bugün İstanbul Öğleden sonra yağmurlu 7 C. İzmir akşam yağmurlu 11 C, Ankara 2, Antalya 11, Trabzon yağmurlu 9 C. İstanbul Pazar akşamı ve Pazartesi yağmur ve Karla karışık yağmurlu (KKY) 6 C. Sıcaklık 5 derecenin altına düşmüyor bu nedenle Kar yağışı olasılığı az." dedi. 

Sonraki Haber