Bağcılar’da sapık hırsız paniği! Kadın iç çamaşırlarını çaldı! Kameralara böyle yakalandı

İstanbul Bağcılar’da apartman bahçesine asılmış kadın iç çamaşırlarını çalan şüpheli kameralara yakalandı. Güvenlik kamera kayıtlarını izleyen apartman sakinleri şoke olurken, şahsın yakalanması için polis başvurdu. Bina sakinleri ise bunun normal bir hırsızlık olmadığını ve söz konusu şüphelinin sapık olabileceğini düşündüklerini belirtti.

İstanbul Bağcılar'da yaşanan kadın iç çamaşırı hırsızlığı mahalleyi tedirgin etti. Mahmutbey Mahallesi'nde bir apartmanda bahçeye kuruması için asılan çamaşırların olduğu yere kimliği belirsiz bir kişi geldi. İpe asılmış olan onlarca çamaşır içinden sadece kadın iç çamaşırlarına yönelen kişi, 3 parça kadın iç çamaşırını eline aldı.

KADIN İÇ ÇAMAŞIRLARINI ÇALDI

Asılan çamaşırları bir kez daha baştan sona kontrol eden şüpheli, yanına aldığı çamaşırları elindeki poşete koyup olay yerinden uzaklaştı.

KAYITLARIN İNCELENMESİ ÜZERİNE ORTAYA ÇIKTI

Bahçeden gelen seslerden şüphelenen bina sakinleri bahçeyi kontrol etti. Daha sonra da güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi üzerine olay ortaya çıktı.

Yaşananlarla ilgili konuşan bina sakini, "Bu normal bir hırsızlık değil, bu şahsın sapık olduğunu düşünüyorum. Normal olmadığı gibi daha tehlikeli şeyler doğurabilir." dedi.

Sonraki Haber