Bahçeli Dervişoğlu'ndan 'Odama asacağım' diyerek urganı istemişti! İYİ Parti'den açıklama geldi! Urgan nerede?

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında, eline aldığı yağlı urganı atarak, "Türk milletinin anılarını yok ettiniz, bu büyük milletin geleceğine kast ettiniz. Al şimdi bu ipi başının ucuna as." diyerek Bahçeli'yi hedef almıştı. Bahçeli'nin, Dervişoğlu'nun attığı ipi istediği, ipi odasına asacağı öğrenildi. İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "İp, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine kendisine gönderilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında, MHP Genel Başkanı'nın dün Meclis kürsüsünden Öcalan'a yönelik, "Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, 'umut hakkı'nın kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın.Ne Kandil, ne de Edirne; adres İmralı'dan DEM'e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın." sözlerine urgan atarak tepki gösterdi.

 Dervişoğlu, eline aldığı yağlı urganı atarak, "Bu milattır. Madem ki milattır o zaman onun da bir hatırası olsun. Türk milletinin anılarını yok ettiniz, bu büyük milletin geleceğine kast ettiniz. Al şimdi bu ipi başının ucuna as." ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ O İPİ İSTEDİ: ODAMA ASACAĞIM

Dervişoğlu'nun urganlı tepkisinin ardından Bahçeli'nin, Dervişoğlu'nun attığı ipi istediği, ipi odasına asacağı öğrenildi.

 "BULABİLİRSEK GÖNDERİRİZ"

Toplantının ardından Dervişoğlu, basın mensuplarının "Bahçeli'ye ipi gönderecek misiniz?" sorusuna, "Erzurum'da kaybettiği ipi bizde arıyor. Biz de araştırıyoruz, bulabilirsek göndeririz. Devlet Bey'in anısına olunca sahibi çok çıkmış ipin" diyerek yanıt verdi.

İP BAHÇELİ'YE GÖNDERİLDİ

Açıklamaların ardından Dervişoğlu'nun grup toplantısında attığı ipin Bahçeli'ye gönderildiği belirtildi.

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun, bugünkü grup toplantısında kullandığı ip, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine kendisine gönderilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Sonraki Haber