Bahçeli ile resepsiyonda neler yaşandı? O görüntüler için ne dedi! Özel Özel tv100'de görüşmenin detaylarını anlattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tv100 Ana Haber’de Kübra Par’ın sorularını yanıtladı. Özel, dün TBMM Genel Kurulu resepsiyonunda Devlet Bahçeli ile yaşadığı diyaloğun detaylarını anlattı.

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Kübra Par ile tv100 Ana Haber konuğu oldu. Cesur soruları ve tarafsız yorumlarıyla Kübra Par sordu, CHP lideri Özgür Özel yanıtladı.

BAHÇELİ İLE RESEPSİYONDA NELER YAŞANDI?

TBMM Genel Kurulunda, 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışının ardından gerçekleşen resepsiyon da Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli’nin "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah" sözleri ve tokalaşma görüntüleri hakkında konuşan Özgür Özel önemli açıklamalara yer verdi. Özel konuşmasında, “Bahçeli'nin 4 gazeteciyi, beni ve Sinan Ateş'in ailesini tehdit etmesini eleştirdim. Meclis'te rastladığımızda da sözlerini siyaseten söylediğini belirtti.

“NORMALLEŞMEYE BİZ DE KATILALIM”

Erdoğan, normalleşmeyi bitirmeye yönelik çok sert sözler söyledi. Teğmenlerin yeminiyle ilgili sert sözler söyledi. Devlet Bey gördüğüm kadarıyla şunu yapmak istiyor: Normalleşmeye biz de katılalım, tek başına CHP'ye kalmasın.

“TÜRKİYE SİYASETİNİ KAFES DÖVÜŞÜNDEN ÇIKARMAMIZ LAZIM”

Devlet Bey'in yaptığı siyaset kurumunu yıpratan bir şey. Sabahki sözlerin dozu çok kaçıktı. Meclis'teki tavrı böyle olunca bu siyaseti yıpratıyor. Türkiye siyasetini kafes dövüşünden çıkarmamız lazım. Bir yuvarlak masaya sizlerin bizi davet etmesi lazım. Biz Biden ile Trump'tan geri kalabilir miyiz?”

Sonraki Haber