Başrol oynadığı diziye veda etmişti! Ahsen Eroğlu soluğu orada aldı

Geçtiğimiz aylarda rol aldığı Deha dizisinden sürpriz bir şekilde ayrılan Ahsen Eroğlu, Paris'te ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaşan Eroğlu'na beğeni yağdı.

Aras Bulut İynemli, Melis Sezen, Onur Saylak, Taner Ölmez gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Deha dizisinde 'Esme' karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu’yla ilgili flaş bir gelişme yaşanmıştı.

DİZİDEN AYRILMIŞTI

Sosyal medyada sıkı takipçisi olan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz aylarda Deha dizisinden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun ayrılığı büyük yankı uyandırmıştı.

SOLUĞU PARİS'TE ALDI

Diziden ayrılmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Ahsen Eroğlu sürpriz yaptı. Instagram hesabından takipçileriyle paylaşım yapan Eroğlu'nun Paris'e gittiği öğrenildi.

PARİS'TEN KARELERİNİ PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından peş peşe Paris pozlarını paylaşan Eroğlu'na takipçileri de kayıtsız kalamadı. Ünlü güzelin karelerine kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Sonraki Haber