BBC'nin ünlü sunucusu Yunan adasında kaybolmuştu! Günler sonra acı haber geldi!

Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda geçtiğimiz çarşamba günü kaybolan BBC'nin ünlü sunucusu Michael Mosley'in cansız bedeni günler sonra bulundu.

Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda geçtiğimiz çarşamba günü, kayıplara karışan İngiliz sunucu Dr. Michael Mosley'den kötü haber geldi. 67 yaşındaki ünlü sunucunun cansız bedenine ulaşıldı. 

5 Haziran'da kavurucu sıcakta tek başına sahil yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolduğu bildirilen Mosley için arama çalışmaları devam ediyordu.

KAYALIK PATİKADA YÜRÜYÜŞE ÇIKTIĞINI SÖYLEDİLER 

Haberin Devamı

Polis yetkilileri, aralıklı oruç diyetiyle ilgili tavsiyeleriyle tanınan deneyimli doktorun en son 5 Haziran Çarşamba günü saat 13:30'da Agios Nikolaos plajı ile Pedi köyü arasındaki kayalık bir patikada kısa bir yürüyüşe çıktığında görüldüğünü söyledi. 

Polis, itfaiye, sahil güvenlik ve gönüllüler, hava sıcaklığı 40 dereceye  ulaşırken bir helikopter, insansız hava araçları ve bir kurtarma köpeği kullanarak Doğu Ege'deki küçük dağlık adada ve açıklarında Mosley'i arıyordu.

CEP TELEFONU YANINDA DEĞİLDİ 

Haberin Devamı

67 yaşında olan ve yirmi yıldır İngiliz televizyonlarının vazgeçilmezi olan Mosley'in hayatta kalamadığına dair korkular artıyordu.

Ayrıca cep telefonunun yanında olmaması izini sürmeyi zorlaştırıyordu.

AİLESİNE KÖTÜ HABER VERİLDİ

Haberin Devamı

İngiliz kamu kuruluşu BBC'ye çıkan ve Daily Mail'de sağlık alanında köşe yazan Mosley'nin ailesine kötü haber verildi.

Micheal Mosley'nin cansız bedeni Yunanistan'ın Simi adasındaki bir mağarada bulundu.

Sonraki Haber