Beşiktaş’ın İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kavga!

Beşiktaş Kulübü’nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda kongre üyeleri arasında kavga çıktı. Kavganın tarafları birbirlerine sandalyelerle vurmaya çalışırken kavganın ayrılması için görevliler ve kongre üyeleri yoğun çaba sarf etti.

This browser does not support the video element.

Beşiktaş Kulübü’nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı; Başkan Hasan Arat, Yönetim Kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ve kongre üyelerinin katılımıyla ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda gerçekleştiriliyor.

KAVGA ÇIKTI

Genel kurulda istenmeyen olaylar yaşandı. Toplantıda kavga çıktı, kavganın tarafları birbirlerine sandalyelerle vurmaya çalıştı.  Kongre üyeleri ve görevliler kavgayı ayırmak için yoğun çaba gösterdi.  

DİVAN BAŞKANI AKPINAR: KAVGA EDECEKSENİZ BOKS ŞUBEMİZE KAYDOLUN

Kavganın yaşanması sonrası Beşiktaş Genel Kurul Divan Başkanı Ahmet Akpınar, "Burası dingonun ahırı değil. Haddinizi bilin, oturun yerinize. Burası Uganda değil, burası Beşiktaş! Böyle mi örnek olacaksınız? Kimin hakkı var burada olay çıkarmaya. Burası şov yeri değil. Kavga edeceksiniz dışarıda edin. Kavga etmek istiyorsanız boks şubemize kaydolun, kulübe madalya kazandırın” dedi.

Sonraki Haber