Beşiktaş’ın Kayserispor maçı kamp kadrosu açıklandı! 7 futbolcu Kayseri’de yok! Yeni transferler için karar verildi

Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş’ın kamp kadrosu belli oldu. Sakatlıkları bulunan 7 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı. Yeni transferler Ernest Muci ve Al- Musrati kamp kadrosuna alındı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında yarın saat 20.00’da başlayacak müsabakada Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndaki müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Bu maç öncesi bugün saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Kayseri’ye gidecek olan  Beşiktaş’ın kamp kadrosu belli oldu.

BEŞİKTAŞ'IN KAYSERİSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Antalyaspor mücadelesinin ardından uyluk iç adale grubunda ağrı hissetmesi nedeni ile yapılan risk analizinde yaralanma açısından yüksek risk saptanan Milot Rashica ve sol uyluk iç adalesinde (adduktor magnus) gerilme ve ödem olan Rachid Ghezzal ile sahaya dönüş süreçleri devam eden Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Jonas Svensson, Yakup Arda Kılıç ve Tayfur Bingöl Mondihome Kayserispor maçı kadrosuna dahil edilmediler.

Yeni transferler Ernest Muci ve Al- Musrati kamp kadrosuna alındı.

Beşiktaş'ın 22 kişilik kamp kadrosu şu şekilde:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Ante Rebic, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Joe Worrall, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Ernest Muçi, Al Musrati, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Aytuğ Batur Kömeç, Umut Meraş, Emrecan Terzi, Gedson Fernandes ve Semih Kılıçsoy."

Sonraki Haber