Beyoğlu'nda polisi bıçaklayan saldırganla ilgili yeni gelişme

İstanbul Beyoğlu'nda polis memurunu bıçaklayarak yaralayan Oytun I. sevk edildiği mahkeme tarafından 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde dün sabit nokta görevi yapan bir polis memuruna Oytun I., yavaşça yanaşarak bıçakla saldırmış, saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı.

Ensesinden bıçak darbesi alarak yaralanan polis memuru olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kaçan saldırgan kısa süre tarafından polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

TUTUKLANDI

 O.I'nın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine götürüldü.

Savcılıkta ifadesi alınan şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, zanlı O.I'nın tutuklanmasına karar verdi.

AYLAR ÖNCE POLİSLERİ TEHDİT EDEN VİDEO ÇEKMİŞ

Saldırgan Oytun I.'nın, aylar öncesinde sosyal medya hesabında polisleri alenen tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Oytun I.'nın cep telefonu ile kayıt altına alarak sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde, "O polisi düelloya davet ediyorum. Orada kalabalıktılar ve silahlıydılar. Bir şey diyemedim. Ama teke tek erkek erkeğe kavga etmek isterim" dediği görüldü.

Sonraki Haber