Bir dönemin en sevilen grubuydu! Eski One Direction üyesi Liam Payne'den şok eden acı haber!

Bir dönemin en popüler ve en sevilen gruplarından birisi olan One Direction, yaptığı müziklerle adından sıkça söz ettirmişti. Müzik dünyasından şok eden bir haber geldi. One Direction grubunun eski üyesi, ünlü şarkıcı Liam Payne, kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Ünlü şarkıcı Liam Payne'den şok eden bir ölüm haberi geldi.  31 yaşındaki ünlü şarkıcı, kaldığı otelin balkonundan düştü. 

31 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

AFP’de yer alan habere göre Liam Payne, başkent Buenos Aires'te kaldığı otelin üçüncü katında düşerek hayatını kaybetti.

Buenos Aires polisi yaptığı açıklamada Payne'in düşüşünün “Son derece ciddi yaralanmalarla” sonuçlandığını ve sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı müdahaleye rağmen kurtarılamadığını söyledi.

CESEDİ OTELİN AVLUSUNDA BULUNDU!

31 yaşında hayata veda eden Liam Payne'in 7 yaşında bir oğlu vardı.

Buenos Aires Belediyesi Güvenlik Bakanlığı sözcüsü Pablo Policicchio, müzisyenin “Kendisini odasının balkonundan attığını” söyledi.

Policicchio, polislerin otele “Uyuşturucu veya alkol etkisi altında olabilecek agresif bir adam” hakkında acil durum çağrısı üzerine gönderildiğini söyledi. Policicchio'ya göre, olay yerine gelen polisler bir gümbürtü duydu ve Payne'in cesedini otelin avlusunda buldu.

ÖLÜM HABERİNİ DUYANLAR ŞOKA UĞRADI!

İngiliz şarkıcının ölüm haberinin ardından çok sayıda ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

Payne, 2008 ve 2010'da "The X Factor" adlı şarkı yarışmasına katılmış, 2010'da yarışmaya katılan Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu.

BİR ZAMANLAR REKORLARIN GRUBUYDU!

70 milyonun üzerindeki albüm satışıyla, tüm zamanların en çok satan erkek grubu ünvanını alan One Direction, Malik'in ayrılmasıyla dağılma sürecine girmiş, grup üyeleri 2017'den itibaren solo çalışmalar yürütmeye başlamıştı.

Grupla birlikte 200'ün üzerinde ödül kazanan Payne, bu tarihten sonra çıkardığı teklilerde ve albümlerinde Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi isimlerle çalışmıştı.

Sonraki Haber