Böyle düğün daha önce ne görüldü ne de duyuldu! Damadın arkadaşı salona böyle girdi, herkes şaştı kaldı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde düğüne gelen damadın arkadaşları evliliğe adım atan arkadaşları için mezar taşı yaptırdılar, evlenmeden önceki hayatı için helallik aldılar.

This browser does not support the video element.

Sürmene ilçesinde Cevat Can ve Elif Çilingir çiftinin düğünü katılanlar damadın arkadaşlarının ilginç süprizine tanık oldular. 

DÜĞÜNE MEZAR TAŞI İLE GELDİLER

Düğüne üzerinde damadın isminin yazılı olduğu ve ölüm tarihi 26.10.2024 ile ölüm nedeni "Evlilik" yazılı olduğu mezar taşı ile gelen damadın arkadaşları, düğüne katılanları tebessüm ettirdi.

EVLENEN ARKADAŞLARI İÇİN HELALLİK İSTEDİLER

Cenazelere gönderilen "Acı kaybımız" yazılı çelenk ile mezar taşını taşıyan arkadaşları kendi aralarından seçtikleri bir hocadan da tıpkı bir cenazedeki gibi evlenen arkadaşları için helallik aldılar.

EMZİK, MUTFAK ÖNLÜĞÜ VE MUTFAK ELDİVENİ HEDİYE ETTİLER

Renkli anların yaşandığı düğünde "Bekar dünyasından evlilik hayatına intikal eden Cevat kardeşimizi nasıl bilirdiniz?" ve "Bekar zamanlarından kalma haklarınızı helal ediyor musunuz?" gibi sorularla helallik istemesinin ardından arkadaşları damada haklarını helal ederken, düğün hediyesi takı olarak emzik, mutfak önlüğü ve mutfak eldiveni hediye ederek hediyelerini damadın boynuna astılar.

Sonraki Haber