Real Madrid- Borussia Dortmund CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid ile Nuri Şahin’in teknik direktörlüğünü üstlendiği Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Real Madrid- Stuttgart canlı izle, Real Madrid- Borussia Dortmund şifresiz tabii canlı izle aramalarını sıklaştırdı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan grup maçlarıyla devam ediyor. Turnuvaya Club Brugge ve Celtic galibiyetleriyle 2’de 2 yaparak başlayan Borussia Dortmund ile Stutgart’ı yenen, Lille takımına ise yenilen Real Madrid 3.hafta müsabakasında kozlarını paylaşacak.

REAL MADRİD- BORUSSIA DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2024-2025 sezonu heyecanı 3.hafta maçlarıyla sürüyor. Bu kapsamda turnuvanın son şampiyonu İspanyol ekibi Real Madrid, geçen sezon finalde karşı karşıya geldiği Alman ekibi Borussia Dortmund takımını konuk ediyor.

Real Madrid- Borussia Dortmund maçı 22 Ekim Salı günü İspanya’nın Madrid şehrindeki Estadio Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanıyor.

TSİ ile 22.00’da başlayan müsabakayı Rumen hakem IstvánKovács yönetiyor. Kovács’ın yardımcılıklarını ise MihaiMarica ve George Florin Neacsu yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Marcel Birsan, VAR olarak Hollandalı PolvanBoekel ve ErwinBlankgörev alıyor.

Real Madrid- Borussia Dortmund maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Real Madrid- Borussia Dortmund maçı tabii uygulamasından yayınlanıyor. Real Madrid- Borussia Dortmund maçını tabii üyeliği alarak canlı izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD- BORUSSIA DORTMUND MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

REAL MADRİD- BORUSSIA DORTMUND MAÇI İLK 11’LERİ

Real Madrid: Courtois, Lucas Vázquez, Rüdiger, Militao, Mendy, Bellingham, Valverde, Modric, Rodyrgo, Mbappe, Vinicius Junior.

Borussia Dortmund: Kobel, Ryerson, Schloetterbeck, Süle, Bensabaini, Nmecha, Sabitzer, Brandt, Malen, Gittens, Guirassy.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NİN YENİ FORMATI NASIL İŞLEYECEK?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk kez 36 takımlı lig formatı uygulanacak ve grup aşaması olmayacak. Devler Ligi'ne katılan her takım bu sezon 4'ü içerde 4'ü de deplasmanda olmak üzere 8 farklı rakiple karşılaşacak.

8 hafta sonunda ligde ilk 8 sırada yer alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9 ve 24. basamak arasında bulunan 16 ekip de bir üst tura kalmak için kendi aralarında play-off mücadelesi oynayacak. 25. sıra ve sonrasında yer alan takımlar ise turnuvaya veda edecek.

Sonraki Haber