Ceviz kabuğunu doldurmuyor ama... Akılları allak bullak eden kavgada karar verildi

İstanbul Arnavutköy'de otomobilin üzerine düşen cevizler komşular arasında tartışmaya neden oldu. Kısa sürede büyüyen kavgada ortalık savaş alanına dönerken taraflar birbirlerine tekme, tokat, taş ve sopalarla saldırdı. Olayda kavgaya iş makinesine binip dahil olan ve iş makinesini kalabalığın üzerine süren Mehmet Ş. T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

This browser does not support the video element.

İstanbul Arnavutköy'de sokakta bulunan ceviz ağacından ceviz toplamaya çalışan çocuklar, cevizleri park halindeki otomobilin üzerine düşürmesiyle iki komşu arasında kavga çıkmıştı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kavgada taraflar birbirine tekme, tokat, taş ve sopalarla saldırmıştı. Kavgaya iş makinesine binip dahil olan Mehmet Ş. T. iş makinesini kalabalığın üzerine sürdü. Olayda park halindeki 4 aracın zarar görürken 20 kişi de yaralanmıştı.

İŞ MAKİNESİYLE KAVGAYA DALDI

Olayın ardından polis kavgaya müdahale etti. Kavgaya karışanlar karakola götürülerken, iş makinesiyle dahil olan Mehmet Ş. T, ise gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede ifadesi alınan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sonraki Haber