CHP lideri Özgür Özel Doğu turuna çıkıyor!

CHP lideri Özgür Özel, salı günü itibariyle 6 günlük Doğu turuna çıkıyor. Özgür Özel, tura çıkmadan önce pazartesi günü tutuklu HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek. tv100 editörü Betül Araz'ın haberi...

tv100 editörü Betül Araz'ın özel haberine göre, Diyarbakır ile tura başlayan Özel, Mardin ve Van'a da gidecek.

DİYARBAKIR'DA BİRLİK MESAJI VERECEK

Dem Parti'li belediye eş başkanlarıyla görüşecek olan Özgür Özel'in özellikle Diyarbakır'da barış ve birlik mesajları verip kayyum uygulamasına tepki göstereceği belirtiliyor. Mardin ve Hakkari'de toplu katılım törenleri yapılacak. 

Normalleşme ve olası çözüm süreci tartışmaları siyaset gündeminde yerini korurken, Özgür Özel Selahattin Demirtaş ziyaretinin ardından Merkez Yönetim Kurulu üyelerini toplayacak. 

ÖZEL'İN İLK DURAĞI DİYARBAKIR OLACAK

Çarşamba günü Valiliğe gidecek olan CHP Lideri, STK ve esnaf buluşmasının yanısıra DEM Parti'li Belediye Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'u ziyaret edecek.

Diyarbakır'da birlik, beraberlik ve barış mesajları vermesi beklenen Özel'in CHP'nin Kürt sorununa yaklaşımına dair de önemli açıklamalar yapacağı kaydediliyor.Ayrıca, kayyum uygulamalarına tepki gösterceği belirtiliyor.

Sırasıyla Batman, Mardi, Şırnak, Hakkari ve Van'a da gidecek CHP Lideri, Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Ahmet TÜrk ve Devrim Demir ve Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal ile buluşacak. 

Sonraki Haber