CHP’den Mustafa Sandal’a yanıt!

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, kadın cinayetleri Türkiye'nin gündemini oluştururken, Özgür Özel'in halı dokuma görüntülerini eleştiren Mustafa Sandal'a yanıt verdi. Bulut, yardım derneğinin Özel'e teşekkürünü paylaşarak "Sayın Mustafa Sandal bilgilerinize sunarım" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Mustafa Sandal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ziyaret için gittiği Hatay'da atkı dokumasını X hesabından, "Arkadaşlar evet ülke yangın yeri ancak ana muhalefet lideri inanılmaz bir subliminal mesaj veriyor; 'ilmik ilmik örüyorum, bekleyin' diyor! Biz anlayamıyoruz…" sözleri ile eleştirdi.

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, şarkıcı Mustafa Sandal'ın CHP Lideri Özgür Özel'i Hatay ziyareti sırasında atölyeye yaptığı ziyarette halı dokumasıyla ilgili eleştirisine yanıt verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin, Bulut  Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği'nin Özel'e teşekkür ettiği paylaşımı alıntılayarak, "Sayın Mustafa Sandal bilgilerinize sunarım" dedi.


DERNEKTEN ÖZEL'E TEŞEKKÜR


Derneğin paylaşım şu şekilde: "Yaşadığımız yıkıcı depremin üzerinden 20 ay geçti. Yaralarımızı ancak üreterek, dayanışarak ve birbirimize güç vererek sarabileceğimizi biliyoruz. Depremin yıkıntısı altında kalan gelecek umutlarını yeşertmek ve geçmişin değerli mirasını korumaya katkı vermek hepimizin ortak amacı. Arsuz Dokuma Atölyesi tam da bu amaçla, Sivil Toplum için Destek Vakfı ve Turkey Mozaik Foundation’ın katkılarıyla kuruldu. Atölyemizde Mart 2024’te beri devam eden dokuma eğitiminde onlarca Arsuzlu depremzede kadınla, dokudukları her kumaşta yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz. Geleceği onlarla birlikte dokuyoruz. Umudu hep birlikte yeşertmek, üreterek güçlenmek ve zorlu bir dönemde hep birlikte iyileşmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu hafta Hatay’da yaptıkları çalışmalar esnasında atölyemizi ziyaret eden, dokuma tezgahımıza oturup dayanışmasını gösteren CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ve ekibine bize bu yolda yalnız olmadığımızı hissettirdikleri için teşekkür ediyoruz." 

Sonraki Haber