CHP'den tv100'e özel açıklamalar! "Bizimle görüşen, katılmak isteyen başka vekiller de var"

tv100'de yayınlanan Cansu Canan ile Özgür İfade programında, CHP'li Burhanettin Bulut tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Sadece İYİ Parti'nin değil herkese kapılarının açık olduğunu belirten Bulut, "Bizimle görüşen, katılmak isteyen başka vekiller de var" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, tv100.com yazarı Fuat Uğur ve AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Cansu Canan ile Özgür İfade programının konuğu oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Burhanettin Bulut, tv100'e özel çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ile görüşen Şaban Sevinç'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"KAPIMIZ GELMEK İSTEYENLERE AÇIK"

Haberin Devamı

"Bugün ben CHP’nin Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’la görüştüm. Burhanettin Bulut aynı zamanda da Özgür Özel’e çok yakın bir CHP’li, sıradan bir genel başkan yardımcısı olarak bakmamak lazım. 

Bulut, 'Bizimle görüşen, katılmak isteyen başka vekiller de var. Sadece İYİ Parti diye bakmamak lazım. Kapımız gelmek isteyenlere açık. Oylarını talep ettiğimiz kesimlerin partimize katılmasından memnuniyet duyarız' dedi."

Sonraki Haber