CHP'li Günaydın, tv100'e konuşmuştu! İYİ Parti’den CHP’ye “10 vekil” yanıtı

tv100'de yayınlanan Cansu Canan ile Özgür İfade programına özel açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "İYİ Parti’den en az 10 milletvekili CHP’ye gelir. Ama bizim derdimiz skor yapmak değil." ifadelerini kullanmıştı. Günaydın'ın bu sözlerine İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kavuncu, "Ne siyasi etiğe ne de nezakete sığar. Bu nezaketten yoksun açıklamaları kınıyorum." ifadelerine yer verdi.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, tv100'e özel dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"İSTESEK İYİ PARTİ'DEN EN AZ 10 MİLLETVEKİLİ CHP'YE GELİR"

Günaydın, "Biz istesek bugün İYİ Parti’den en az 10 milletvekili CHP’ye gelir. Ama bizim derdimiz skor yapmak değil. Biz CHP olarak vatandaşların sorunlarını gündeme getirip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bugün de Hayrabolu’da çok güzel bir buğday mitingi düzenledik." ifadelerini kullandı.

CHP'li Günaydın'ın gündem etkisi yaratan bu sözlerine İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu'dan açıklama geldi.

"NEZAKETTEN YOKSUN AÇIKLAMALARI KINIYORUM"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Buğra Kavuncu, şu sözlere yer verdi:

"CHP'nin bir grup başkanvekilinin yaptığı 'İstesek İYİ Parti'den en az 10 vekil CHP’ye gelir ama biz skor peşinde değiliz' açıklaması ne siyasi etiğe ne de nezakete sığar. Millet iradesini siyasi bir şımarıklığa yormak en başta o iradeye zarar vermek anlamına gelir. Türkiye yıllardır kibirden, egodan ve nobranlıktan çekerken aynı alışkanlığın burada da görülmesi endişe vericidir. Bu nezaketten yoksun açıklamaları kınıyorum."

Sonraki Haber