Çitos Efe yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler aynı yorumu yaptı! İşte bir zamanların çocuk fenomeninin son hali…

Bir zamanlar katıldığı ‘Çocuktan Al Haberi’ programına şivesiyle ve yemeğe düşkünlüğüyle damga vuran ‘Çitos Efe’ lakabıyla tanınan Efe Koçyiğit yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler hep aynı yorumda bulundu.

Katıldığı Çocuktan Al Haberi programıyla tanınan ve Türkiye’nin Çitos Efe olarak tanıdığı Efe Koçyiğit’in yıllar sonraki hali gündem oldu. "Testo Taylan" lakaplı sosyal medya fenomeni, Efe'nin evine giderek ziyaret etti ve bir sohbet gerçekleştirdi.

ERZURUM ŞİVESİYLE KONUŞUYORDU

Erzurum şivesiyle konuşan ve sorulan sorulara verdiği cevaplarla ünlenen Efe'nin o görüntülerinin üzerinden uzun yıllar geçti.

Haberin Devamı

TEKRAR GÜNDEME GELDİ

Çitos Efe, çoğu kişi tarafından unutulsa da sosyal medya fenomeni Testo Taylan, Efe'nin evine bir ziyaret gerçekleştirerek onu tekrar gündeme getirdi.

Haberin Devamı

"SAĞLIĞI İÇİN ZAYIFLAMALI"

Çitos Efe'nin son haline "Sağlığı için zayıflamalı", "Aşırı kilo almış çocuk", "Halen çok tatlı", "Hiç değişmemiş", "Çocuk değişmemiş", yorumları yapıldı. İşte Çitos Efe'nin son hali...

Sonraki Haber