Çocuklar Tarkan’ın umurunda bile değilsiniz

Hatta kimse Tarkan’ın umurunda değil.

Öyle anlaşılıyor ki çocuğundan başka hiçbir çocuğun onun gözünde değeri yok. Öldürülebilirler, parçalanabilirler, kafa derileri yüzülebilir, testisleri yutulabilir, araç altında kalabilirler, kollarından, bacaklarından çeşitli parçalar koparılabilir.

Tunahan, Hamide Demir, Rabia Kallı gibi, Asiye, Mahra Melin Pınar, iki yaşındaki Ali Asaf, Arda Doruk Derin gibi…

Ne yapacaksın peki?

Kaderine razı olacaksın; haydi gel kuzu kuzu…

Yukarıda başıboş sokak köpeklerinin çocuklara ve yetişkinlere neler yaptığını anlattım. Nasıl çocukları vahşice parçaladıklarını.

Yüzlercesini.

Ölmeyenler uzuvlarını kaybetmiş olarak yaşıyorlar, eğer ona yaşamak denirse.

Bir “ısırık” ile kurtulabilenler ki sayıları her yıl 500 bini buluyor, günlerce kuduz aşısı vurulup travma yaşıyorlar.

Peki, şimdiye dek, başıboş sokak köpeklerinin katlettiği yüzlerce çocuk için şarkıcı TARKAN’dan ilaç niyetine tek bir açıklama geldi mi?

Hani “sanatçı duyarlığı” filandan söz edilir ya ondan diyorum.

Gelmedi tabii. Ne çocuklar ne de yetişkinler bu vicdan kuaförünün umurunda.

Önceki gün bir paylaşımda bulunmuş sosyal medya hesabından.

 "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz"

Güvenli sokakları isteyen biziz. Sokak köpeklerinden arındırılmış kentler, parklar, ormanlar istiyoruz. Köpeklerin öldürdüğü çocuklardan biri olan Mahra’nın babası Murat Pınar derneğini bile kurdu; GÜVENLİ SOKAKLAR DERNEĞİ diye.

Bu adı kimse çalamaz. Hele köpekseverler hiç.

Ülkemizde birkaç gündür cinnet getirmiş, satanizmin etkisindeki bir takım psikopatların işledikleri korkunç cinayetlere göndermede bulunuyor. Son olarak uzun saçlı, Tarkan’ın gençliğini andıran 19 yaşındaki bir manyak, kız arkadaşlarını nasıl öldüreceğini, neden öldürmekten vazgeçtiğini anlatıyordu doldurduğu videosunda. Sonunda eski kız arkadaşıyla yeni kız arkadaşının kafasını kollarını kopararak kesti, ardından kendi de intihar etti.

Kadın cinayetlerini konuşuyoruz bir yandan da.

Ülkemizde Avrupa ile kıyaslanamayacak denli ağır cezalar var.

Kaçan kimse yok.

Suç işleyen herkes bulunduğu yerden TOPLANIYOR, cezası veriliyor.  Cezası az diyebilirsin, İnfaz Yasası’nı eleştirebilirsin ke ben dâhil pek çok kişi eleştiriyor. Ama onlar toplanıyorlar, cezaları da veriliyor.

Ama yüzlerce çocuğu öldüren TARKAN’ın kankası başıboş sokak köpekleri yakın zamana kadar toplanamıyordu. Yeni Yasa nihayet çıktı. Bu yüzden dertleri büyük.

Mama lobisinin baronları dört koldan, her türlü algı ve manipülasyon çalışmasıyla, hayatın gündelik pratiği içinde yaşanan şiddet olaylarıyla başıboş sokak köpekleri arasında bir bağlantı tesis edip, sokak köpekleriyle ilgili yasal uygulamanın önüne geçmeye çalışıyorlar.

Tarkan’ın yaptığı tam da bu.

Köpekleri toplayacağınıza psikopatları toplayın-mış.

Psikopatlar hapse atılıyor, cezalandırılıyor. Gerçekten psikopat olanlar ise zaten intihar ediyorlar son olaydaki gibi. Bir çocuğu ya da kadını öldürdükten sonra intihar eden köpek işittiniz mi siz?

Peki çocukları öldüren sokak köpekleri hapse mi atılıyor? Madem katil insanlarla katil köpekleri eşitlediniz, bu soruyu sormak herkesin hakkı.

Köpekleri de yargılayalım o vakit.

Ama onlar hayvan.

Yahu hayvansa insanlarla neden eşitliyorsunuz?

Eşitliyorsanız yargılayalım insanlar gibi. Avukatları da olsun.

Hatta durun, madem onlar hayvan ve içgüdüleriyle hareket eden canlılar ve suçlanamazlar, o halde köpekleri sokaklara salan ve sahiplenmeyen, sahiplenilmesini, toplanmasını engelleyenleri yargılamak gerekir.

Bu kadar insanlık düşmanı olunur mu?

Bir takım manyak ve psikopatların işlediği cinayetleri bahane ederek kimse ellerini sokak köpekleri tarafından parçalanarak öldürülen çocukların, insanların kanlarıyla yıkayıp kendisini temize çekemez.

Sen de yapamazsın bunu.

Sen ve senin gibilerin patetik hallerinin, sizleri rol model alanların gazıyla 5199 sayılı yasayı çıkartanların büyük sorumluluğu var bu toplu katliamda.

Aşağıdaki görseldeki hep aynı yöntem.

İşin acıklı tarafı henüz köpekleri toplayan da yok. Ama yasa belli. Belediye Başkanlarına hapis cezası getirmekte.

Bu yılın bütçelerinde barınak yapımına ve köpeklerin toplanmasına para ayırmak ve bunu hayata geçirmek zorundalar.

Aksi halde köpeklerin katlettiği her canın sorumlusu belediyelerdir.