Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu kullandı! "Sonuçları İstanbul'dan takip edeceğim"

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldiği Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda, oyunu kullandı. Oy kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, seçim sonuçlarını İstanbul'da takip edeceğini söyledi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldiği Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda, oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak saat 11.40'ta Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile "3279" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Erdoğan ile Emine Erdoğan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, kabine geçerek oylarını kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, oy zarfını sandığa attıktan sonra mührü teslim ederek imzalarını attı.

Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, şunları söyledi:

"Bugün sabah itibarıyla takipteyim. İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Tabii en önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Deprem bölgesinde de vatandaşlar büyük bir şevkle oylarını kullandılar. Buralarda da herhangi bir sıkıntı yok. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00'ye kadar oy kullanmalarını, Türk demokrasisinin gücünü kullanmak için önemli. Sonuçları İstanbul'dan takip edeceğim. Tüm sandık görevlilerine başarılar diliyorum. Sağolun, varolun."

Sonraki Haber