Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi’nde 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıldönümü Töreni'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Deprem felaketi nedeniyle yüreklerimizin yandığı bu dönemde Çanakkale ruhuna yeniden ihtiyacımız var. Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz. Sefeberlik ruhunun zedelenmesine izin vermeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi’nde 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıldönümü Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bir kez daha aziz şehitlerimizin manevi huzurlarındayız. Vatanımızın bekası uğrunda toprağa düşen tüm yiğitlere Allah'tan rahmet diliyorum. 

Çanakkale'yi milletimizin bu topraklarda var olmak için verdiği en zorlu, en kutlu mücadelelerden biri olarak görüyoruz. Çanakkale Kurtuluş Savaşımızın adete provası, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluş mucizesidir. Bir milletin küllerinden yeniden doğduğu gündür. 108 sene önce burada yazılan büyük destanı daima gururla hatırlıyoruz.

Haberin Devamı

Deprem felaketi nedeniyle yüreklerimizin yandığı bu dönemde Çanakkale ruhuna yeniden ihtiyacımız var. Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz. Sefeberlik ruhunun zedelenmesine izin vermeyiz.

Sonraki Haber