Depremde hem annesini hem de bacağını kaybetti! Beşiktaş'tan destek bekliyor

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan ve 12 saat sonra ekiplerin çalışmasıyla enkaz altından çıkarılan 34 yaşındaki Mustafa Cezayirlioğlu hem annesini hem de bir bacağını kaybetti. 52 gündür hastanede yatan ve Ankara'da fizik tedavi gören Cezayirlioğlu protez bacak için Beşiktaş’tan yardım isteyerek, “İşimi dükkanımı ve annemi kaybettim. Herşeyimi kaybettim, herkesten maddi ve manevi destek bekliyorum” dedi.

This browser does not support the video element.

Antakya’da yaşayan 34 yaşındaki Mustafa Cezayirlioğlu Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kaldı. Annesini kaybeden Mustafa Cezayirlioğlu, deprem anında yanına telefonunu almıştı.

Kardeşini arayarak yerini tespit ettirdi. 12 saatlik çalışma sonrasında ekipler enkaz altından Mustafa Cezayirlioğlu’nu çıkarmayı başardı. Ancak doktorlar bacağını kurtarmak için uzun süre çabaladı. Aynı zamanda böbrek yetmezliği tedavisi de gören genç adamın diz üstü ampüte oldu.

52 gün hastanede yatan Mustafa Cezayirlioğlu Ankara’da fizik tedavi görüyor. Hastane odasında da sürekli tuttuğu takımı olan Beşiktaş’ın maçlarını izliyor. Genç adamın eski günlerine dönebilmesi için ise proteze ihtiyacı var.

Protez bacak için Beşiktaş’tan yardım isteyen Mustafa Cezayirlioğlu, “İşimi dükkanımı ve annemi kaybettim herşeyimi kaybettim herkesten maddi ve manevi destek bekliyorum” dedi.

Sonraki Haber