Devlet Bahçeli, Gaziantep’te konuştu: Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep’te vatandaşlara hitap etti. Bahçeli konuşmasında, “2023 yılında bu mucize seçimi çok hayırlı bir günle müjdeleyerek mührümüzü vurmalıyız. Onun için 28 Mayıs İstanbul fethinin eşiğidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi bu seçimde gelecek vaat etmelidir. Öyleyse o hareketin lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olmalıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, asrın felaketinin yaşandığı illerden olan Gaziantep’te vatandaşlara hitap etti. Devlet Bahçeli, konuşmasında 28 Mayıs’ta yapılacak 2.Tur Cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek vatandaşlardan Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermesini istedi.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Gaziantep, Türk ekonomisinin yıldızı olmuş bir ilimizdir. O sebepten dolayı Gaziantep’in Türk siyaseti, ekonomik, yönetim hayatında çok önemli bir yeri, anlamı ve hedefi olmalıdır. O sebepten dolayı bugünkü muhteşem kalabalık da sözü mutlaka kazanana vermek lazımdır. Onun için o zamanı, gaziler olarak almanız için özet bir halde düşüncelerimi sunmak istiyorum.

“VATANDAŞLARIMIZ TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK BİR KARARI ALDI”

14 Mayıs’ta önemli bir seçim oldu. Bu seçime milletimiz, aydınlarımız, sermaye sahiplerimiz, birçok bilim insanları yüzyılın seçimi özelliğini vererek siyasi partiler arasında önemli bir yarışı başlattı. Bu yarış, büyük bir deprem felaketinin yaşandığı bir ortamda önemli salgınların, depremlerin, yangınların, sellerin yine toplumsal yaralar açtığı bir dönemde 6 Şubat’tan 103 gün sonra bugünde de asrın felaketi olarak nitelendirilen 11 ili kapsayan 14 milyon insanımızı birinci derecede etkileyen bunun yanında 50 bin evladımızı şehit verdiğimiz, çok sayıda vatan evladının yaralı olarak Türkiye’nin muhtelif hastanelerinde şifa aramış olduğu dönemde yapılmış bir seçimdir. Böyle bir seçimde Cenabı Allah lütfetti, milletimiz teveccüh gösterdi. Acı içerisinde, huzursuzlukla, ızdırapla geçen günlerin arifesinde Türk milletinin geleceğini belirleyecek bir kararı aldı. Bu karar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin devamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da yol senindir demektir.

“2023 YILINDA BU MUCİZE SEÇİMİ ÇOK HAYIRLI BİR GÜNLE MÜJDELEYEREK MÜHRÜMÜZÜ VURMALIYIZ”

Bu karar, milletimizin yeni bir yüzyılının mucizesi. Bu karar yeni bir dönemin başlangıcı, yeni yüzyılda büyük bir Türkiye, güler yüzlü insanların yaşadığı bir toplum ve çok kalkınmış, her imkâna kavuşmuş büyük bir dünya ülkesi olarak atılacak adımın hayırlı işareti olmuştur. Ancak bu kararın son mührünü vurmak lazımdır. Ne Cumhurbaşkanlığı Hükümeti yarıda kalsın, ne de bugüne kadar yaptığı hizmetler yarıda bırakılsın. Ne de Türkiye’nin yönetiminde bu kudretli yönetim şekli, bu insanlar görevinin başından ayrılsın. Onun için hiçbir şeyi yarıda bırakmayalım. 2023 yılında bu mucize seçimi çok hayırlı bir günle müjdeleyerek mührümüzü vurmalıyız. Onun için 28 Mayıs İstanbul Fethi'nin eşiğidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi bu seçimde gelecek vaat etmelidir. Öyleyse o hareketin lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olmalıdır. Bunu yapmaya muktedirsiniz. Bunun için sandığa gitmelisiniz. Mührü elinize almalısınız, üç defa içinizden geçirdiğiniz söylemle ‘Recep için, Türkiye için, vatanım için’ diyerek Recep Tayyip Erdoğan’a mührü vurmalısınız. Allah sizden razı olsun."

Sonraki Haber