Dünyaca ünlü ekonomist Korhan Berzeg’ten 52 gündür tek bir iz yok! 1 milyon lira ödül var ama henüz ihbar gelmedi

Balıkesir'de köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan 83 yaşındaki dünyaca ünlü ekonomist Korhan Berzeg'ten 52 gündür haber alınamıyor. Berzeg’i bulana 1 milyon lira verileceği açıklanmıştı ancak hiçbir ihbar gelmedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'nda bir dönem Asya Direktörü olarak çalışan ve emekli olup, İstanbul Büyükada’da yaşamaya başlayan Korhan Berzeg, tatil için eşi Angela Berzeg ile memleketi Gönen'e gitmişti.

17 Haziran'da, Angela Berzeg kahvaltı hazırlarken, doberman cinsi köpeği Tina ile yürüyüş yapmak için evden ayrılan Korhan Berzeg, geri dönmedi. Cep telefonunu evde bırakan Berzeg, eve dönmeyince eşi Angela Berzeg, jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuştu.

83 yaşındaki eşinin yerini bilen, eşini gören ve emniyet güçlerine ihbar eden kişiye 1 milyon liralık ödül verileceğini açıklamıştı.

“ÖDÜL KOYDUK AMA, HİÇBİR HABER YOK”

Ünlü ekonomistin eşi Angela Berzeg, "Biz Korhan'ı çok özlüyoruz, aile çok özlüyor. Korhan, nerede bilmiyoruz. Hiçbir şey yapamadan her gün, Haber bekliyoruz. Ödül koyduk, geçen cuma günü, ve hiç haber yok oradan, bekliyoruz hala " dedi. Angela Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, “Berzeg ailesi bir ödül açıkladı. Belli ihbarların geldiğini biliyoruz. Maalesef sonuçlanmış, somut bir bilgi haline gelmiş bir ihbar henüz yok" dedi.

Sonraki Haber