Dünyanın en korkunç yılanı bir ailenin evinde dehşet veren bir yerden fırladı. 1-2 saniye içerisinde arka arkaya 12 ısırık atıyor. 14 yetişkin kadını öldürür

Dünyanın en korkunç yılanlarından biri olarak bilinen ve Afrika'nın en zehirli yılanı olarak adlandırılan bir yılan, ailenin evinde korkunç bir yerden fırladı. Sadece 1-2 saniye içerisinde arka arkaya 12 ısırık atabilecek kadar hızlıdır. Bu ısırıklar sırasında, 1 saat içerisinde 12 yetişkin erkeği veya 14 yetişkin kadını öldürebilecek kadar nörotoksin ve kardiyotoksini vücuda enjekte edebilir.

Dünya genelinde yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte ağaç süsleme faaliyetleri de arttı. İşte bu ağaç süsleme faaliyetleri aynı zamanda büyük bir tehlikeyi de maalesef beraberinde getiriyor. Dünyanın en korkunç yılanlarından biri olarak bilinen ve Afrika'nın en zehirli yılanı olarak adlandırılan bir yılan, ailenin evinde korkunç bir yerden fırladı. Sadece 1-2 saniye içerisinde arka arkaya 12 ısırık atabilecek kadar hızlıdır. Bu ısırıklar sırasında, 1 saat içerisinde 12 yetişkin erkeği veya 14 yetişkin kadını öldürebilecek kadar nörotoksin ve kardiyotoksini vücuda enjekte edebilir.