Dünyanın resmen çivisi çıkmış yazıklar olsun hiç mi vicdan yok sizde. Kör ineği 10 yıl boyunca tek başına ahırdan tuttular. Yetkililer o detayla şok oldu

Evet, insanoğlu hayvanların nimetlerinden faydalanıyor ancak hayvanlara yaşarken rahat bir şekilde bakmak da insanların görevi. Kör bir ineğin 10 yıl boyunca ahırda tek başına tutulması herkesi üzdü. Ancak daha da beter bir durum vardı. İşte o "bu kadar da olmaz "dedirtti.

Hayvanlar insanların bazen yoldaşları, bazen de ticaret elde etmek için barındırdıkları bir araç. Ancak yine de tüm bunlar hayvanların canlıya yakışır bir şekilde hayatlarını devam etmelerine engel değil. İşte bu nedenle her canlı, yaşamına saygı duyularak varlığına devam etmeli.

 10 YIL BOYUNCA TEK BAŞINA BİR AHIRDAN TUTTULAR

Neil Amca'nın Evi'ndeki hayvan kurtarıcılarının Helen adında kör bir ineği kurtardıklarında gördükleri karşısında neden dehşete düştüklerini ve öfkelendiklerini anlamak kolaydır . İnek, 2004 yılında kör olarak doğduğundan beri ahırda tek başına tutuluyordu. Hiç refakatçisi olmamıştı.

BİR DETAY HERKESİ ŞOK ETTİ 

Haberin Devamı

İşte bu inek hakkında bir detay herkesi şok etti, çünkü inek 10 yıl boyunca tek başına kalmasına rağmen çiftleştirilmesi sayesinde tam 14 kez doğum yapmış ve sahiplerine kar elde ettirmişti. Yine de hak ettiği değeri göremedi. İneğin kurtarılması ise herkesin rahat bir nefes almasını sağladı. 

Sonraki Haber