Edin Dzeko’dan flaş Jose Mourinho itirafı

Fenerbahçe’nin Bosna-Hersekli golcüsü Edin Dzeko, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in dokuzuncu haftasında deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de yıldız oyuncu Edin Dzeko, La Gazetta dello Sport’a önemli açıklamalarda bulundu.

“ŞİMDİKİ TEKNİK DİREKTÖRLER YAŞA BAKMIYOR”

38 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansın sırlarını açıklayan Edin Dzeko, “Bugünün teknik direktörleri yaşa bakmıyor. Önemli olan ne yaptığın ve ben hala fark yaratabiliyorum. Şu anda 10 sene öncesinden daha dikkatliyim. Daha iyi besleniyorum, daha iyi dinleniyorum ve daha antrenman öncesi ve sonrasında da çalışıyorum. Gerçek fark rejenerasyonda ortaya çıkıyor. 1-2 gün daha uzun sürüyor.” ifadelerini kullandı.

“AYRILMAM ÇOK GARİP GELMİŞTİ”

Inter’deki ayrılık süreci hakkında konuşan Dzeko şu sözlerle devam etti:

“Bu tarz bir konuya karar verildiyse teknik direktör, menajer ve diğer herkes bu konuda onay vermiş demektir. Kararı ilk duyduğumda çok şaşırmıştım çünkü tüm önemli maçlarda ilk 11 başlattığın ki buna Şampiyonlar Ligi finali de dahil, bu oyuncuyu bedavaya yollamak istemezsiniz. Bana oldukça garip gelmişti ancak zaman geçtikçe anlamaya başladım ve bana saygı duydum. Inter bana oldukça iyi davranmıştı.”

“RAKİPKEN BİLE ONU DİNLERDİM”

Son olarak Jose Mourinho ile çalışmanın nasıl bir his olduğu sorusuna cevap veren Edin Dzeko şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Jose Mourinho inanılmaz karizması olan bir adam. Rakibim olduğu zamanlarda bile o konuştuğu zaman onu dinlerdim. Onun sözünün çok büyük değeri var."

Sonraki Haber