Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan'a tarih verildi. Herkes kendi vaziyetini alsın
Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'de Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan illerimize flaş bir tarih verildi. 144 saat içerisinde etkili olacak. Herkesin kendi önlemini alması gerekiyor.
Yeniden kış şartları yaşamaya başlayan Türkiye'de meteorolojik kaynaklar tarafından da illere yönelik uyarılar gelmeye devam ediyor.
Kaynaklar son olarak Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan illerimize yönelik flaş bir tarih geçti.
144 SAAT İÇERİSİNDE ETKİLİ OLACAK
Buna göre pazar gününe kadar 144 saat içerisinde sayılan illerimizde yoğun kar yağışlarının etkisini göstermesi bekleniyor.
Çiftçi vatandaşlarımızın da bu hava şartlarına karşın önlem almaları gerektiği tavsiye edildi. Ayrıca söz konusu kentlerde yaşayan vatandaşlarımızı da pazartesiye kadar soğuğu hissedeceği vurgulandı.