En küfür eden burçlar belli oldu. Onları sakın kızdırmayın, sonu fena olabilir

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, en çok küfür eden burçlar tek tek sayıldı. Yakınlarınız ya da çevrenizde o burçlardan biri varsa aman dikkat, onları kızdırmayın. Sonu fena olabilir.

This browser does not support the video element.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, en çok küfür eden burçlar sayıldı. Astrolojik göstergelere göre açıkladığını söyleyen sunucu, bazı burçların sinirlenip aniden ağız dolusu küfür ederken bazılarının ise düşünerek ve hesaplayarak küfür ettiklerini söyledi ve tek tek saydı.

EN ÇOK KÜFÜR EDEN BURÇLAR

En başta Koç burcunu sayan kadın sunucu, bunun tartışmaya kapalı olduğunu ifade etti. İkinci sırada ise Kova burçları yer aldı. Kova burçlarının zeka dolu küfürler ettiğini ve söylenen sözün muhattabı tarafından küfür mü yoksa bir iltifat mı olduğunu anlamanın zor olduğunu söyledi. Üçüncü sırada ise İkizler burçları yer aldı. İkizler burçlarının ise laf arasında küfürlerini sıkıştırdığını ve bunu anlamanın zor olduğunu dile getirdi. Sonuncu ise Aslan burçlarıydı. Aslan burçlarının ise oldukça ilginç ve yaratıcı küfürler ettiğini hatta onlara hayran bile kalınabileceğini söyledi. 

Sonraki Haber