Ersin Destanoğlu’ndan sakatlık açıklaması! “Adalemi yırttım”

Avrupa Ligi’nde deplasmanda Lyon’u mağlup eden Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu karşılaşma sonrasında konuştu. Ersin Destanoğlu, “Ben Frankfurt maçı öncesi ısınmada adalemi yırttım” dedi.

UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda konuk olduğu Lyon’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“5-6 SENE ÖNCE OLANLARI BİLİYORUZ”

Lyon’un güçlü bir takım olduğunu söyleyen Ersin Destanoğlu, “Lyon çok güçlü bir takım. 5-6 sene önce burada yaşanan maçı biliyoruz. Elimizden geleni yaptık. Oyuna giren çıkan herkes iyi mücadele etti. İlk 3 puanımızı aldık. Böyle devam edip Galatasaray maçına bakacağız.” ifadelerini kullandı.

“ADALEMİ YIRTTIM”

Frankfurt maçının ısınmasında adalesini yırttığını ve bu maçta oynamak için kendisini zorladığını söyleyen Ersin Destanoğlu şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Ben Frankfurt maçı öncesi ısınmada adalemi yırttım. Futbol bu, tepki de olur sevgi de. Benim için güzel bir maç geçti. İki antrenman yaptım. Kimi insan fedakarlık diyor ama ben oynama ihtiyacı hissettim, kendimi zorladım. Kazandığımız için mutluyuz."

Sonraki Haber