6 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! Diğer kardeşleri de halsiz ve morluklar içinde bulundu

Eskişehir'de yetersiz beslenmeden dolayı yaşamını yitiren 6 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Talihsiz çocuğun diğer 2 kardeşinin de halsiz olduğu gözlemlendi. Olayın ardından amca ve hala tutuklandı.

6 yaşındaki Elif Nur yetersiz beslenmeden ölümü başta Eskişehir olmak üzere tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Talihsiz çocuğun cezaevinde olan annesi Sibel Tiftik ve babası Gökhan Tiftik'in cenazeye izinli katıldı. Elif Nur'un şüpheli görülen ölümüyle ilgili yapılan soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçlamasıyla tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildi.

Çocuklara bakan amca ve hala tutuklandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nce şüpheli görülen Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Çocukların yaşadığı evin sahibi olan hala Deniz Tiftik ile amca Sezer Tiftik, polis tarafından 'çocuklara kötü muamele' iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheli Deniz T. 'çocuğa eziyet', Sezer T. ise aile arasında çıkan kavgayla ilgili 'silahlı tehdit' suçundan tutuklandı.

Haberin Devamı

Anne ve baba cenazeye izinli katıldı 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde otopsi işlemleri tamamlanan Elif Nur Tiftik'in cansız bedeni, Fevziçakmak Mahallesi'ndeki camiye getirildi, yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Elif Nur Tiftik, kılınan namazın ardından cenaze aracıyla mezarlığa götürüldü. Eskişehir Kapalı Cezaevi'ndeki Sibel ve Gökhan Tiftik, savcılık izniyle kızlarının cenazesine katıldı. Jandarma ekiplerinin ring aracından indirdiği Tiftik çifti, Elif Nur'un tabutunu açıp son kez yüzünü görürken, gözyaşlarına boğuldu. Duaların ardından Elif Nur Tiftik toprağa verildi.

Kardeşleri devlet koruması altına alındı

Haberin Devamı

Polis ekiplerinin evden aldığı Yiğit ve Metin Tiftik kardeşler ise sağlık kontrolünden geçirilip, devlet korumasına alındı. Yapılan incelemede, çok bakımsız ve halsiz haldeki 2 kardeşin vücutlarında bazı morluklar olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, babaanne Cihangir Kurumlu'nun da arandığı belirtildi.

Sonraki Haber