EURO 2024’ün favorisi Fransa’da kriz! Üç yıldız grip oldu! Bir isim çok kritik

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) D Grubu’nda Hollanda, Polonya ve Avusturya ile aynı grupta yer alan Fransa’da grip paniği baş gösterdi.

Hazırlıklarını Paderborn kentinde sürdüren Fransa Milli Takımı’nda hücum hattının önemli isimleri Ousmane Dembele’nin ardından Kylian Mbappe ve Kingsley Coman da gribe yakalandı.

Fransa Milli Takımı doktorları şimdiden 3 futbolcuyu etkileyen grip virüsünün ciddi boyutta olmadığını belirtirken, hastalığa yakalanan ilk isim olan Dembele, büyük ölçüde iyileştiğini ve turnuvanın ilk maçına yetişeceğini söyledi.

ANTRENMANLARA KATILMALARI BEKLENMİYOR

Önceki gün yapılan antrenmana katılamayan Mbappe ve Coman’ın ise hafta başına dek iyileşmeleri bekleniyor.

DIDIER DESCHAMPS TAKIMINDAN UMUTLU

Takımda yaşanan sağlık sorunlarına rağmen teknik direktör Didier Deschamps, EURO 2024’ten çok umutlu olduğunu ifade etti.

Başarılı çalıştırıcı, turnuvada neler olacağının kendilerine bağlı olduğunu ifade ederek, “Avrupa Şampiyonası ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük turnuvaların her zaman 7-8 favorisi olur ancak sadece 1 takım şampiyon olabilir. Her şey sizin neler yapabileceğinize bağlı. Burada da durum aynı. Sahaya çıkacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takımıma güveniyorum” diye konuştu.

Sonraki Haber