Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ryan Kent sözleri ortaya çıktı: Helal olsun iyi ki almışsınız diyeceksiniz

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezondan bu yana takımdan gönderilmek istenen ancak bir türlü gönderilemeyen Ryan Kent ile sonunda yollar ayrıldı. Takımda süre alamayan Kent hakkında başkan Ali Koç'un 4 Ekim'deki canlı yayında söylediği sözler ortaya çıktı. Koç, "Göreceksiniz, bu transferi yaptığımız için helal olsun iyi ki almışlar diyeceksiniz" ifadelerini kullanıyor.

Fenerbahçe'de yanlış transfer politikasının sonuncu halkası Ryan Kent oldu... Daha önce de takımın hocası belli olmadan yaptığı transferlerle bilinen Ali Koç, İsmail Kartal ile anlaşmadan Ryan Kent'i getirmişti. 

Ancak Kent'i beğenmeyen İsmail Kartal, oyuncuyu bütün sezon yedek kulübesinde tuttu... Sezon başında ise Mourinho tarafından denenen Kent yine sınıfı geçemeyince yedek kulübesine hapsolmuştu. 

BİR TÜRLÜ TAKIMDAN GİTMİYORDU

Takımdan bir türlü gitmek istemeyen Ryan Kent sonunda ikna edildi. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı. 

ALİ KOÇ'UN ŞAŞIRTAN RYAN KENT SÖZLERİ 

Kent ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 4 Ekim'de Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın yayınında söylediği sözler yeniden gündem oldu. Koç, Kent hakkında şu ifadeleri kullanıyor: 

"Ryan Kent transferini Şubat ayında yaptık. Becao'yu bir sene önce istedik ama alamadık. Tadic dışında hepsi listedeydi aldığımız oyuncuların. Krunic dışında başarılıyız. Dominik Livakovic 27 yaşında! 24 yaşındayken görüştük ama alamadık. Seneye kontratı bitmese, yine alamayabilirdik. Kent mesela daha süre alamadı ama göreceksiniz nasıl oynayacak. Bu transferi yaptığımız için helal olsun iyi ki almışlar diyeceksiniz" 

  

Sonraki Haber