Fenerbahçe'de 10 milyon euroluk yeni transfer başka takıma kiralanıyor. Daha forması bile ıslanmamıştı. İsmail Kartal biletini kesti

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın beğenmediği iddia edilen Ryan Kent hakkında yeni bir gelişme yaşanıyor. 10 milyon euroya yakın piyasa değeri olan yeni transferin devre arasında başka bir takıma kiralanacağı belirtildi. Kent şu ana kadar 10 maçta forma giydi. Bu maçların çoğunda da sonradan oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan önce takıma katılması nedeniyle Kartal'ın bir türlü ısınamadığı yeni transfer Ryan Kent hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Kartal'ın bu sezon büyük bir bölümü sonradan olmak üzere 10 maçta şans verdiği yıldız futbolcu, taraftarın beğenisini kazanmasına rağmen kendisini hocasına kanıtlayamadı.

BONSERVİS DEĞERİ DE YÜKSEK

Şu an için 8 ila 10 milyon euro arasında bir bonservis bedeli olan yıldız futbolcu için yeni bir formül bulundu. Ryan Kent devre arasında takımdan kiralık olarak gönderilecek. Yeni sezonda ise İsmail Kartal devre arasında biletini kestiği futbolcunun son durumuna bakacak. 

Haberin Devamı

"DAHA ÇOK FORMA GİYMESİ İÇİN"

Yağız Sabuncuoğlu ise konuyla ilgili duyurduğu gelişmede Fenerbahçe yönetiminin Kent'in daha çok forma giymesi için böyle bir yola başvuracağını belirtti. 

Sabuncuoğlu paylaşımında, "Fenerbahçe, Ryan Kent’i devre arasında daha çok forma giymesi için başka bir takıma kiralayabilir. İngiltere ve İskoçya’dan 1’er takım oyuncuyu takip ediyor." ifadelerini kullandı.  

Sonraki Haber