Fenerbahçe'de bomba transfer gelişmesi! 0 bonservisle gelen golcü aynı uçakla geri dönecek. Ali Koç 6,5 milyon euro'yu tek hamlede masadan itti

Transferin hareketli takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Ali Koç, Nottingham Forest'in Michy Batshuayi'yi için önerdiği 6,5 milyon euro'yu kabul etmedi. 0 bonservisle gelen golcü oyuncu Morelos da aynı uçakla geri dönecek.

Fenerbahçe'de yeni bir "Fabian" vakası daha yaşanıyor olabilir. Sarı lacivertlilerden ayrılması beklenen Batshuayi'nin transferinde pürüz çıktı. Batshuayi'yi transfer etmek isteyen Nottingham Forest'in teklifini bir türlü 6,5 milyon euro seviyesinden yukarı çıkarmaması, Fenerbahçeli yöneticilerin sabrını taşırdı.

Yöneticiler de Ali Koç'u arayarak durumu iletti. Ali Koç görüşmelerin sonlandırılması talimatını verdi. Çünkü Batshuayi geçen sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla büyük bir beğeni toplamıştı. Taraftarlar da Batshuayi'nin varlığından oldukça memnun ancak oyuncu ilk 11'de oynamak istiyor. 

MORELOS DA AYNI UÇAKLA DÖNECEK

Haberin Devamı

Batshuayi transferinin çıkmaza girmesinin ardından gözlerin çevrildiği Morelos konusunda da bir Fabian vakası yaşanabilir. Bilindiği üzere daha önce Meksikalı orta saha oyuncusu Fabian da Fenerbahçe tarafından İstanbul'a çağrılmış ancak sözleşme imzalanmadan geri ülkesine dönmüştü. Morelos da Batshuayi'nin takımda kalmasının ardından aynı uçakla geldiği yere geri dönecek. 

Sonraki Haber