Fenerbahçe’de Manchester United maçı öncesi sol bek krizi! Oosterwolde’nin yerine kim oynayacak? Mourinho’nun elinde 2 alternatif var

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 9.haftasında Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta Jayden Oosterwolde sakatlanarak oyundan çıktı. UEFA Avrupa Ligi kadrosunda sol bek Levent Mercan ve Kostic yer almazken teknik direktör Jose Mourinho’yu zorlu bir süreç bekliyor. Portekizli teknik adamın elinde 2 alternatif var.

Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak kritik 2 puan kaybetti. Sarı-lacivertli takımın gollerini 24. dakikada Dusan Tadic, 62. dakikada Allan Saint Maximin kaydetti. Ev sahibi ekibin golleri ise 49. dakikada Holse ile 88. dakikada Soner’den geldi.

OOSTERWOLDE, MANCHESTER UNITED MAÇINDA YOK

Maçın 76.dakikasında sakatlanan Jayden Oosterwolde yerini Samet Akaydin’e bıraktı. Stadyumu koltek değneği ile terk eden Oosterwolde’nin son durumu MR’da belli olacak. Hollandalı yıldızın UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile oynanacak maçta forma giymesi beklenmiyor.

OOSTERWOLDE'NİN YERİNE 2 ALTERNATİF VAR

UEFA Avrupa Ligi kadrosunda tek sol bek olarak yer alan bildirilen Oosterwolde’nin sakatlığı, teknik direktör Jose Mourinho’nun da planlarını bozdu. Manchester United maçında teknik direktör Mourinho’nun sol bek olarak Mert Müldür veya bu mevkide oynama özelliği bulunan Sofyan Amrabat’a şans vermesi bekleniyor.

Mert Müldür
Amrabat
Sonraki Haber