Fenerbahçe'de Maximin rahatsızlığı ifşa oldu! Takım içinde homurdanma başlamış

Fenerbahçe dün kendi evinde Bodrumspor'u 2-0 mağlup etti. Nesyri ve Dzeko'nun golleriyle kazanmayı başaran sarı lacivertlilerde formsuz bir grafik sergileyen Maximin hakkındaki bir detay ise ifşa oldu.

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 5 puan gerisinde kalmanın stresini yaşayan Fenerbahçe, rakiplerinin derbi mücadelesi öncesinde 3 puanı cebine koyarak önemli bir kazanım elde etti. 

Sarı lacivertlilerde uzun zamandan bu yana eleştirilerin odağında olan Yusuf En Nesyri'nin United maçından sonra bir kez daha ağları havalandırması ise taraftarları ayrı bir sevince boğdu.

Fenerbahçe'nin diğer golü ise tecrübeli ayağı Dzeko'dan geldi. Ancak Fenerbahçe ilk yarı ve ikinci yarıda çok sayıda pozisyondan faydalanamayarak farka gidecek maçı 2-0 kazabildi. Maç sonunda taraftarlar skordan bağımsız olarak oynanan oyundan çok memnun olmadıkları yorumlarında bulundular. 

MAXIMIN RAHATSIZLIĞI

Maçta dikkat çeken isimlerden biri de kiralama ücretine 8 milyon euro ödenen Maximin oldu. 3. bölgede sık sık topla buluşan yıldız futbolcu, müsait pozisyonlarda topu arkadaşlarına atmak yerine kendi oynamayı tercih etti. 

TAKIM İÇİNDE KONUŞULMAYA BAŞLANDI 

İlk geldiği günlerde anlayışla karşılanan bu oyunun takım içerisinde rahatsızlık yaratmaya başladığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Arkadaşları, Maximin'in müsait pozisyonda topu kendilerine atmamasından rahatsızlık duyduğunu kendi aralarında konuşmaya başladı. 

Fenerbahçeli oyuncular, boş pozisyonlarda koşu yapan arkadaşlarının kendilerini rahatlattığını ancak pas atılacak yerde atmamasının takıma zarar verdiğini dillendirmeye başladı. 

MOURINHO NE YAPACAK

Söz konusu durum sosyal medyada da çok sayıda taraftarın dikkatini çekti. Taraftarlar, Mourinho'nun Maximin'e bu konuda uyarı yapması gerektiğini vurguladı. 

Sonraki Haber