Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Mourinho kendisine taktik veren taraftarı haşladı

Fenerbahçe'de ligdeki kötü gidişatın ardından başlayan kargaşa devam ediyor... Sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldiği Manchester United mücadelesinde kırmızı kart görerek kenara çıkan Jose Mourinho, kendisine taktik vermek isteyen bir taraftar ile tartıştı.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezona da büyük umutlarla başlayan ancak umutları daha 9'ncu hafta itibariyle ciddi bir düşüş gösteren Fenerbahçe'de taraftar ile Mourinho arasındaki gerginlik devam ediyor. 

Takımın Galatasaray derbisinde yenilmesi, Samsunspor ve Göztepe maçlarında ise puan kaybetmesiyle birlikte Mourinho'ya yönelik başlayan yoğun eleştiriler hız kesmeden devam ediyor. 

KIRMIZI KART GÖRÜNCE TRİBÜNE ÇIKTI

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Manchester United maçının 57. dakikasında kırmızı kart ile oyundan atılan Jose Mourinho, daha sonra taraftarın olduğu bölüme çıktı. 

Ancak burada bir taraftarın kendisine taktik vermek istemesi üzerine sinirlenen Mourinho, "Gel sen yönet" diyerek taraftarı aşağıya davet etti. Ardından ise eliyle kendisini işaret ederek "Ben buradayım" mesajını verdi. 

O anları ise diğer taraftarlar şaşkın gözlerle izledi.  

Sonraki Haber