Fenerbahçe’de transfer mesaisi! Yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye gelmek için kulübüne rest çekti! Taraftarın gönlünü fethetti

Fenerbahçe’nin yeniden kadrosuna katmak istediği Çağlar Söyüncü, Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco'yla kulüpte bir araya geldi. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid ile transfer görüşmelerini sürdürürken Çağlar, Fenerbahçe'de kalmak istediğini İspanyol ekibine bildirdi. Çağlar'ın bu hareketi taraftarın gönlünü fethetti.

Fenerbahçe’nin geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü, sözleşmesinin sona ermesinin ardından İspanyol ekibine döndü. Sarı-lacivertliler, futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak için Atletico Madrid ile görüşürken yeni bir gelişme yaşandı.

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Çağlar Söyüncü, dün Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco'yla kulüpte bir araya geldi.

FENERBAHÇE, YENİDEN ÇAĞLAR'I TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe, Çağlar'ı yeniden transfer etmekte kararlı. Sarı-lacivertli kulüp, Atletico Madrid ile pazarlıklara devam ediyor.

Avrupa'da çok fazla talibi olan Çağlar da Fenerbahçe'de kalmak istiyor ve bu konuda ne kadar kararlı olduğunu kulübü Atletico Madrid'e de bildirdi.

FENERBAHÇE İÇİN FEDAKARLIK YAPTI

Fenerbahçe'ye gelmek için geçen sezon imza parasının büyük bir kısmından vazgeçen Çağlar'ın bu hareketi taraftarın gönlünü fethetti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki Çağlar Söyüncü, geçen sezon forma giydiği 16 maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı.

Sonraki Haber