Fenerbahçe'de Yusuf en-Nesyri sevinci! İngiliz devini boğup bıraktı

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana istenilen performansı gösteremediği gerekçesiyle eleştirilerin odağında Yusuf en-Nesyri, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United ile karşılaştığı mücadelede gösterdiği performans ile alkış aldı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun yıldız ismi Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasının ardından takıma 1. forvet olarak alınan ancak ilk haftalarda bile Dzeko'nun arkasında kalan Yusuf en-Nesyri yavaş yavaş formasına sahip olmaya başladı. 

Manchester United maçında ilk 11'de sahaya çıkan Faslı futbolcu gerek gösterdiği mücadele gerekse girdiği pozisyonlarla taraftarını heyecanlandırdı.

Maç boyunca yerinde durmayan ve mücadeleci bir performans sergileyen Yusuf en-Nesyri, takımına beraberliği getiren golü de atarak taraftar ile arasındaki buzları eritme şansı yakaladı. 

ŞİMDİ GÖZLER BODRUMSPOR MAÇINDA

Yusuf en-Nesyri için şimdi gözler ise Bodrum maçına çevrilmiş durumda... Sarı lacivertli taraftarlar, Yusuf en-Nesyri'nin Bodrumspor maçında da ilk 11'de başlaması gerektiğini sosyal medyadan yazmaya başladı. 

Taraftarlar, Mourinho'ya çağrıda bulunarak Yusuf en-Nesyri'nin form tutmuşken kesilmemesi gerektiğini savundu.  

Sonraki Haber