Fenerbahçe’den sol bek hamlesi! 10 milyon euro teklif edildi, 12 istediler

Fenerbahçe, Belçika ekibi KAA Gent forması giyen İngiliz sol bek oyuncusu Archie Brown’u transfer etmek için görüşmeler yapıyor. Fenerbahçe, 10 milyon euro teklif ederken Belçika temsilcisi 12 milyon euro talep etti

Ferdi Kadıoğlu’nun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton Albion’a transferi sonrası Fenerbahçe’nin sol bek mevkisinde kalan isimleri Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan olmuştu. Sarı-lacivertli takım bu bölgeye transfer yapmak için harekete geçti.

FENERBAHÇE, ARCHIE BROWN İÇİN İLERİ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPIYOR

Gazeteci Pete O'Rourke’nin haberine göre Fenerbahçe, Belçika ekibi KAA Gent forması giyen Archie Brown’u transfer etmek istiyor. Fenerbahçe’nin futbolcuyu transfer etmek için ileri görüşmeler yaptığı kaydedildi.

FENERBAHÇE'DEN 10 MİLYON EUROLUK TRANSFER TEKLİFİ

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri’nin haberine göre Fenerbahçe, 22 yaşındaki futbolcu için 8 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro bonus olmak üzere toplamda 10 milyon euro önerdi. Ancak Belçika ekibi 12 milyon euro bonservis talep ediyor.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen futbolcu, bu sezon forma giydiği 10 maçta 2 asist yaptı.

Sonraki Haber