Fenerbahçe'ye 2. Batshuayi olayı geliyor! Galatasaray, sarı lacivertli yıldıza kancayı taktı

Fenerbahçe'de sezon başında sözleşmesinin bitmesinin ardından Galatasaray'a transfer olan Batshuayi şok etkisi yaratırken, sarı kırmızılıların bir Fenerbahçeli futbolcu ile daha ilgilendiği öne sürüldü.

Türkiye Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da transferler anlamında oldukça ilginç gelişmeler yaşandı. 

Sezon başında takımıyla yeni sözleşme imzalamayan Batshuayi, Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olarak taraftarlarında da ciddi bir şaşkınlığa neden oldu. 

ŞİMDİ GÖZLER BAŞKA BİR FUTBOLCUDA

Sarı lacivertlilerde şimdi ise gözler başka bir futbolcuda... İddiaya göre Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen ve sakatlık gerekçesiyle maçlara çıkmayan Osayi Samuel ile Galatasaray ilgileniyor. 

GÖRÜŞME SONUCUNA GÖRE HAREKETE GEÇECEKLER

Galatasaray'ın oyuncuyu çok istediği iddia edilirken, Osayi ve Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin beklendiği, bu görüşmelerin gidişatına göre sarı kırmızılıların kolları sıvayacağı öne sürüldü. 

Sarı lacivertli taraftarların çok sevdiği Osayi'nin Galatasaray'a olası bir transferi durumunda nasıl bir tablo ortaya çıkacağı da merak ediliyor. 

Sonraki Haber