Fenerbahçe'ye 45 milyon euroluk orta saha! Szymanski bir daha forma yüzü göremeyecek

10 numara pozisyonunda forma giyen Szymanski'nin istenilen performansı verememesi, taraftarı da kızdırıyor. Sarı lacivertliler, devre arasında 10 numara pozisyonu için 45 milyon euroluk oyuncuyu kiralama girişiminde bulunacak.

Yeni sezona çok güçlü bir kadro ile gireceği söylenen ancak transferde ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon iyi performans gösterek futbolculardan bu sene o performans da alınamıyor. 

Talisca haberlerinin çıkmasının ardından geleceği tartışma konusu olan fakat takımda kalarak Mourinho tarafından tercih edilmeye devam eden Szymanski, performansı ile taraftarı sinirlendirmeye devam ediyor. 

10 numara pozisyonunda oynamasına rağmen gol ve asist katkısı açısından çok aşağılarda kalan Szymanski yerine o bölgeyi kaldırabilecek bir oyuncunun transfer edilmesi isteniyor. 

ARDA GÜLER YENİDEN GÜNDEMDE

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olarak büyük bir yankı uyandıran Arda Güler'in yeniden sarı lacivertli formayı giyebileceği konuşuluyor. 

Şu anda 45 milyon euro bonservis bedeli olan yıldız futbolcunun, Madrid'de istediği kadar süre alamaması nedeniyle yeniden Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelebileceği değerlendiriliyor. 

Bu sayede Arda'da da 10 numara pozisyonuna geçerek Szymanski'den formasını geri almış olacak. 

Sonraki Haber