Fenerbahçe’ye Manchester United maçı öncesi müjde! Yıldız futbolcu sakatlandı, İstanbul'da yok

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geleceği Manchester United’da sakat futbolculara bir yenisi daha eklendi. Sakatlanan İngiliz orta saha oyuncusu Kobbie Mainoo, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi 3.hafta maçında Fenerbahçe, 24 Eylül Perşembe günü Ülker Stadyumu’nda İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’ı ağırlayacak. Fenerbahçe maçı öncesi Premier Lig ekibinde sakatlık şoku yaşanıyor.

MANIOO SAKATLANDI

Times’ta yer alan habere göre İngiliz orta saha oyuncusu Kobbie Mainoo, harmstring sakatlığı yaşadığı için en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Yıldız orta saha oyuncusu bu süreçte 7 maç kaçıracak.

Kobbie Mainoo

Bu süreçte Manchester United Premier Lig'de Brentford, West Ham United, Chelsea ve Leicester City ile karşılaşacak.

İngiltere Lig Kupası son 16 turunda da Leicester City'yi konuk edecek Erik ten Hag'ın ekibi, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye konuk olurken PAOK'u Old Trafford'da ağırlayacak.

MANCHESTER UNITED'İN FENERBAHÇE MAÇI EKSİKLERİ

Öte yandan Manchester United’da Faslı futbolcusu Noussair Mazraoui kalbinde ritim bozukluğu tespit edildiği için 2 ay sahalardan uzak kalacak. Bunun yanında Harry Maguire sakatlık, Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Bruno Fernandes de Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Sonraki Haber